top of page
pyrenees-351266_edited_edited_edited.jpg

ONZE PROJECTEN

Hieronder vind je een selectie uit ons portfolio.  

INVENTFLOW -  Sales Engineer

INVENTFLOW - Sales Engineer

Commercials

COMMERCIALS

Professionele promotievideo's voor uw bedrijf, met een flinke dosis creativiteit

Commercials zijn ons lust en ons leven. Vind hieronder voorbeelden van onze promotievideo's

De Titan Website Promo's

MetaalEnzo heeft onlangs haar merk Titan in de markt gezet. Het bedrijf staat bekend om het leveren van topkwaliteit Nederlands ambacht waain Metaal en hout zijn verenigd. De aanpak is gericht op 3 producten, in een zelfde stijl, maar wel met 3 verschillende moods, 1 op liefde, 1 op pragmatiek en 1 op plezier. 

Tahri Urban Queens

Laila Tahri is een bekend influencer uit Amsterdam. Zij heeft kortgeleden haar nieuwe merk gelanceerd, waar dit trainingspak een onderdeel van uitmaakt. De video moest cool zijn, iets onoverwinnelijks uitstralen. Dit is het eindresultaat!

Pierik Techniek - Bauma Beurs

Voor Pierik techniek mochten we de video maken ter introductie van het bedrijf en de generator van haar merk Hydraulic247. De film is geïntroduceerd op de beurs Bauma in München. Diverse grafische edits zijn gebruikt om snel aan de kijker duidelijk te maken wat de generator is en hoe deze werkt. 

Inventflow - Sales Engineer

Inventflow is een perfect voorbeeld van hoe een technisch bedrijf super interessante content kan maken.  Voor Inventflow draait BVP een lopende serie aan recruitment video's om nieuwe collega's te vinden. Deze video is voor de Sales Engineer Functie.

Inventflow - Junior Marketeer

Inventflow is een perfect voorbeeld van hoe een technisch bedrijf super interessante content kan maken.  Voor Inventflow draait BVP een lopende serie aan recruitment video's om nieuwe collega's te vinden. Deze video is voor de Sales Engineer Functie.

De FELYX x ARTIST x CITY case

Boyan Voyage Productions is ingeschakeld om voor Felyx mee te werken aan de planning, shoot en edit van de volgende commercial voor hun CITY x ARTIST project. Het eindresultaat vind je hiernaast!

Vrijwilligersproject: A new life

De Bulgaarse Adoptiestichting Eko-Ravnovesie heeft onze video gebruikt voor het promoten van adoptie van straathonden door Nederlandse gezinnen.  De manier waarop de film het nieuwe hondenleven in West-Europa laat zien heefte een snaar bij het publiek.

Veterinary Clinic Paradise Promo

Voor dierenkliniek Paradise in Sofia hebben we een commercial geschoten voor haar social media- en mailing campagnes. Ondanks de moeilijke momenten in het ziekenhuis proberen we te richten op de voldoening die onze huisdieren ons geven. Liefde voor dieren en vakmanschap staat centraal in deze video

Fresh 'n Crisp - Kettle's

Van de natuurlijke ambacht naar de heerlijke chip, daar was het bij deze commercial om te doen. Kettle staat bekend om haar aardappelchips die zeer vers aandoen. De kwaliteit van het product en de aandacht voor smaak.  Dat wilden we aanstippen in deze commercial.

Corporate Events

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Professionele promotievideo's voor uw bedrijf, met een flinke dosis creativiteit

Evenementen verdienen aandacht. Of het nu gaat om een beurs, een grande opening of de verjaardag van de baas, wij staan erbij om een mooie rapportage te maken naar uw smaak.  Deel het op LinkedIn, Facebook en op de bedrijfswebsite. Prachtige promotie voor uw achterban!

MOUNTAINS FLAMES - OPENING

Mountains Flames is een persoonlijkheid en een zaak tegelijk. De opening van hun nieuwe showroom was een klus voor ons. De opdracht luidde: houd onze stijl aan, doe het spektakel eer aan en maak het passend om op instagram te delen. Okay guys, here you go! 

BABLEFORCE AT CCW AMSTERDAM

Bableforce is een Duitse leverancier van AI - chatbot diensten. Toen het CCW plaatsvond in Amsterdam werd Boyan Voyage ingeschakeld om verslag voor ze te doen van het evenement.  

Social media content

SOCIAL MEDIA CONTENT

Professionele promotievideo's voor uw bedrijf, met een flinke dosis creativiteit

Neem een kijkje in ons portfolio. 

FELYX - INSTA HYPE REEL

Als editstudio zijn we zeer groot fan van de auto - hype reels  die op Instagram circuleren. Voor onze klant Felyx hebben we de suggestie gedaan een soortgelijke reel te maken voor hun prachtige nieuwe scooter designs. Ietwat ludiek, maar niet minder spetterend!

De Titan Social Ads

Helemaal bovenaan deze pagina vind je deze video's ook, maar dan net iets anders!  Deze video's zijn vierkant van vorm!  Wilt u net als Titan twee vliegen in een klap slaan? Geef het aan en we renderen een mooie social commercial van uw video!

THE YOUNGSTER AUCTION

The youngster auction is een van 's lands bekendste paardenveilingen. Wij zijn ingeschakeld om een reel te creëren voor de volgers op Instagram. Een waanzinnig tof evenement waar we deze power edit voor hebben geleverd!

DE INVICTO KICKOFF REELS

Vakbekwaam, Artistiek en Anoniem. Drie woorden die belangrijk waren in de kickoff campagne van Invicto Epoxy. Reel format, easy to watch voor Instagram en TikTok. Alles in 1 shooting dag geschoten. Mooie klus, tof resultaat!